Espressobar op locatie: onze klanten

Coffee-on-Wheels biedt espressobars op locatie. Met all-inclusive koffieservices voor gasten. De espressobars op locatie zijn zowel binnen als buiten inzetbaar. Een fraaie blikvanger op elk event, (privé)feest, opening of beurs.

Een selectie van onze klantenkring: Rabobank, Selexys boekhandel, Microsoft, H&M, WE fashion, LINDA magazine, de Bijenkorf, Audi, van Dijk Mode, Giro d'Italia, Sail Amsterdam, Robeco, Bijenkorf, Simon Lévelt, Siemens, Hotel New York, Hotel Okura, Gemeente Amsterdam, De Olmenhorst, Landgoed Voorlinden & vele bruiloften, privé feesten.

Klantreacties van onze espressobars op locatie

"Beste Joost, hierbij willen wij jullie graag hartelijk danken voor de enorme bijdrage aan het laten slagen van ons Color Craving lanceringsfeest! Het was erg prettig samenwerken en snel schakelen met jullie." Met vriendelijke groet, Marjolein van der Jagt - Keune Haircosmetics

"Koos, hartstikke bedankt voor je inzet op onze bruiloft! We hebben alleen maar positieve en leuke reacties gehad. Heel erg leuk, een prachtige dag, en jouw Italiaanse koffiebar was een geweldige start voor onze gasten.” Rianne & Rene, trouwerij kasteel Montfort (Limburg)

"Beste Joost, we hebben een fantastische ochtend gehad met heerlijke koffie. De collega's waren aangenaam verrast en de sfeer was daardoor helemaal goed. Ook vanuit de ander filialen alleen maar goede reacties. Bedankt daarvoor, mede door de aanwezigheid van jullie koffiebar hebben wij afgelopen dinsdag een bijzonder warm welkom kunnen heten aan veel van onze klanten."
Marijke Witman-Hoos, ABN-Amro

"Tijdens de opening van de Drie Dwaze Dagen 2012 heeft CasaBarista voor de deur van alle filialen van de Bijenkorf, koffieservices met Coffee-on-Wheels verzorgd. De vroege klanten konden zo genieten van uitstekende koffie. De samenwerking en organisatie verliep soepel!"
Marion van Nierop, de Bijenkorf

"Super bedankt voor de heerlijke koffie, gezelligheid en uitleg. Ik heb nadat je weg was gegaan, van veel collega's vele complimenten gehoord: over hoe je een bestelling aannam en de verse koffie bereidde. Ook vanuit hun, DANK! Vandaag was zeker voor herhaling vatbaar!"
Mvg Jannette, Ziggo Rijswijk

"Zelden zo'n goede ingeving gehad als met de keuze om CasaBarista in te huren voor een week heerlijke koffie tijdens het RIPE-65 event te Okura Amsterdam. Behalve dat de koffie erg goed was, stond de Coffee-on-Wheels espressobar er ook erg mooi bij, en werden de drankjes enthousiast en vakkundig bereid door Barista Adinda Calbo, die daarmee veel goodwill heeft gecreëerd bij onze klanten. Absoluut een aanrader!" Marc Gauw, Commercieel Directeur NL-Internet Exchange

"Beste CasaBarista, ik heb 2 dagen op de beurs Provada jullie koffie gedronken en die was zo lekker weet u welke bonen daar geserveerd werden?"
S.Scheffer, Hans Anders

"Afgelopen weekend heeft MMCulinair plaats gevonden. Vanuit de Fiat espressobar, zijn er ruim 1000 koffie's bereid. Meest cappuccino, maar ook doppio's, caffè en latte's. De specialiteit, de Honey Bourbon koffie, smaakte fantastisch. Daarbij de fantastische inzet van Marcel Tenhagen van Coffee-on-Wheels! Veel complimenten van de bezoekers. Twee dagen hebben we geknald, lol gemaakt & Simon Lévelt op de kaart gezet. Ik kan de entourage en diensten van Coffee-on-Wheels espressobars dan ook met gerust aanbevelen voor de ondersteuning bij alle evenementen."
Michel Hendriks, Simon Lévelt

"Hierbij willen wij u en uw medewerker hartelijk bedanken voor de geweldige koffieservice die wij gisteren hebben gekregen op onze Kaderdag. Echt een pluim verdient. Onze kaderleden maar ook het personeel en andere genodigden hebben genoten van een lekker vers bakje koffie van jullie fraaie espressobar. Nogmaals hartelijk bedankt hiervoor."
Met vriendelijke groet, Ammy Steur (Unieservices)

"Beste Joost, ik drink zelf geen koffie en ben niet aan thee toegekomen, dus over de smaak kan ik niet oordelen, maar we hebben veel positieve reacties gekregen van onze gasten (en geen negatieve), zowel wat betreft kwaliteit van de koffie als wat betreft uitstraling van de espressobar. Bedankt voor jullie service tijdens ons huwelijksfeest!"
Dorien en Martijn

"Dear Collin, thank you. We really enjoyed having you work with us, and your coffee truly made an impression on our staff and our customers. In fact people are demanding that we should have an espressobar coffee service like yours at our stand every year!"
Henrik Espensen, Lyngsoe Systems

Espressobar op locatie bij Van Dijk mode in Waalwijk