CasaBarista specialist in koffie & espresso apparatuur

Coffee on Wheels is een initiatief van CasaBarista, een landelijke specialist voor topklasse koffie. Wij hebben een uniek franchiseconcept ontwikkeld van Barista's. Zij zijn landelijk verspreid en bieden een totaal koffieconcept voor consumenten en de zakelijke markt. Ons doel is dat topkwaliteit koffie zoals u die op Italiaanse piazza's drinkt, ook bereikbaar wordt voor koffieliefhebbers in Nederland en België.

Topklasse espresso apparatuur voor thuis

In onze Barista shops krijgt u uitgebreide toelichting over Italiaanse espresso & koffie en hoe u het maximale kunt halen uit espresso apparatuur. U maakt een persoonlijke afspraak met onze Barista, die de topklasse espresso apparatuur van CasaBarista demonstreert en verkoopt. Maak een keuze uit ons complete koffie assortiment: van espressomachines, koffiemolens, verse koffiebonen, koffiekopjes, onderhoudsmiddelen tot barista tools.

Koffie Academy: barista workshops, training & examens

Onze Koffie Academy heeft een interessant aanbod aan koffie workshops, barista trainingen & examens. Een leuk uitje en leerzaam voor beginnende en gevorderde koffieliefhebbers. Om praktische vaardigheden te ontwikkelen en het beste uit jouw espressomachine te halen.

Webshop met espresso apparatuur, koffiemolens & koffiebonen

CasaBarista biedt een handige webshop met een compleet assortiment koffieproducten. Van espressomachines, koffiemolens, verse koffiebonen, koffiekopjes, onderhoudsmiddelen tot barista tools. Laat uw bestelling gemakkelijk thuisbezorgen. Of haal het op bij de dichtstbijzijnde Barista Shop voor uitgebreide uitleg en demonstratie.

Technische servicedienst espressomachines

CasaBarista heeft een eigen technische servicedienst die gespecialiseerd is in (semi) professionele espressomachines en koffiemolens. Wij voeren al jaren onderhoud en reparaties uit voor de bekende handmatige espressomerken.

Gezocht: koffie ondernemers met passie

Bent uzelf koffieliefhebber en wilt u hier iets zakelijks mee? Onze Barista Society heeft plek voor enthousiaste koffie ondernemers. Wij bieden een laagdrempelig franchise concept met gezamenlijke inkoop, marketing, logistiek & barista kennis. Een uniek koffie platform in Nederland en België.

 

casabarista espresso koffie speciaalzaak