Mobiele koffiebar Rotterdam & Baristaservice

Coffee-on-Wheels all-inclusive koffie & thee op uw event

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om uw gasten te verrassen op versbereide koffiesoorten? Onze Italiaanse mobiele koffiebars bieden een stijlvolle attractie op elk event, feest, opening of beurs. Vanuit Rotterdam biedt Barista Ton van Acquooy verse koffiecatering met zijn klassieke Vespa koffiebar. De Vespa is met liefde gerestaureerd tot sfeervolle Italiaanse espressobar, voor koffiecatering op uw locatie. Italië is immers dé bakermat van de lekkerste koffie. Met de originele mobiele koffiebar en professionele Barista begint "La Dolce Vita" op uw locatie!

Coffee-on-Wheels Rotterdam diensten

Coffee-on-Wheels Rotterdam is een authentiek gerestaureerde Italiaanse Piaggio, de perfecte aanvulling voor een unieke koffiebeleving op locatie. De piaggio werkt als een magneet en voegt waarde toe aan uw promotieactiviteiten, beurzen, feesten of opendagen.  We houden van een rijke smaak en laten dat op uw wensen en de wensen van uw gasten aansluiten. We werken alleen met verse, zelf gebrande en eerlijke koffie. Zo is elk kopje koffie uiterst vers, wat zorgt voor een optimale beleving. Van een pittige Ristretto tot een schuimende romige latte Macchiato en alles wat daar tussenin zit. Elk kopje/glas is afgestemd op de juiste koffievariant. Hiermee geven we je evenement of feest een luxe uitstraling met professionaliteit die uw gasten zullen waarderen.  Indien gewenst aangevuld met onze uitgebreide catering, zelfgebakken lekkernijen, en niet te vergeten onze seizoens theeën geschonken door een Sommelier. Een ware beleving en een lust voor het oog!

Onze passie voor koffie is ontstaan in Italië. ’s Morgens vroeg staand in een barretje tussen de Italianen. Een verse gemaakte Lungo drinken, luisterend naar de mensen om je heen en gewoon…. genieten. Het geluid van de bonenmaler, het sissen van de espressomachine en stromen van de melk. Deze sfeer proef ik bij; een goede koffie. Bellisimo. En dan is het zo gaaf, achter je eigen espressomachine met verse eigen gebrande koffiemolen, ook een heerlijke smaak, geur en passie mee te geven.