Italiaanse Koffiebonen melange MaCafe Milano

Klassiek Italiaanse Koffiebonen melange

Traditionele Italiaanse koffiebonen melange voor de perfecte espresso en cappuccino. MaCafe onderscheidt zich door het gebruik van meerdere koffiebonen soorten voor een échte Italiaanse melange. Heerlijk milde espresso en cappuccino voor de gehele dag. Luchtdichte verpakking met "flavour saving valve". Verkoop per 3 zakken x 1 kg.

Smaak, type & gebruik
MaCafe onderscheidt zich door het gebruik van meerdere Arabica en Robusta koffieboonsoorten voor een écht Italiaanse melange. Alle koffiesoorten worden nog apart gebrand zodat elk type de beste smaakontwikkeling krijgt. Hierna worden de soorten handmatig geselecteerd tot een harmonische compositie. Het resultaat is een milde espresso met een gebalanceerde en rijke smaak. De espresso koffie heeft een dikke smaakvolle crèmelaag.

Type: Arabica/Robusta koffiebonen melange (Midden en Zuid Amerika)
Branding: Licht donker gebrand
Gebruikadvies: espresso, cappuccino, koffieautomaten

MaCafe Italiaanse koffiebrander
MaCafe is een tradtionele familie koffiebranderij uit Lombardije. In Noord Italië worden Italiaanse melanges wat lichter gebrand dan wat in het Zuiden gebruikelijk is. Door de lichtere branding komen de fijne smaaknuances van kwaliteitsbonen beter tot haar recht. MaCafe was de eerste Italiaanse koffiebrander met ecologisch gecertificeerde koffiebonen.

Proefnotities van koffieliefhebbers

macafe italiaanse koffiebonen melange