Den Bosch espresso & koffie

Bij CasaBarista Den Bosch ben je van harte welkom voor persoonlijke demonstratie en verkoop van espressomachines en koffie apparaten. Topklasse koffie apparatuur in Den Bosch: espressomachines, koffiemolens, koffiebonen & barista tools van merken als Expobar, Bezzera, Isomac, Macap, Mazzer, Quamar & Mahlkönig. U bent van harte welkom voor:

Joop van Litsenburg heeft een grote passie voor koffie en de Italiaanse espresso cultuur. Graag demonstreert hij de verschillende espressomachines en koffie apparaten waarmee je de lekkerste verse koffiesoorten bereidt. Volgens professionele maatstaven en de Italiaanse Barista methode.

"Lekkere vers gebrande koffiebonen, de juiste maling, het tampen van de koffie, de pompdruk en temperatuur van de espressomachine zijn essentieel voor verse koffie. Het professioneel opschuimen van melk is ook een vak apart. Ik help je daar graag bij. Bij CasaBarista Den Bosch probeer ik iedereen een stukje koffiecultuur mee te geven. Dat is véél meer dan alleen de aanschaf van een espressomachine. Met onze unieke Barista Shop aanpak, leer je in korte tijd hoe je een perfecte espresso zet. Je krijgt bv ook duidelijke uitleg over het onderhoud van espresso apparatuur, zodat je er jarenlang plezier aan hebt", aldus Joop.

Joop is gecertificeerd Barista door de Speciality Coffee Association of Europe.

Graag tot caffè!

Joop van Litsenburg
CasaBarista Den Bosch

espressomachine koffie apparaten den bosch