CasaBarista Breda espresso & koffie apparatuur

Bij CasaBarista Breda ben je van harte welkom voor professionele uitleg van espresso apparaten en Italiaanse koffie. Met topklasse koffie apparatuur: espressomachines, koffiemolens, verse koffiebonen & accessoires. Bij Barista Hans Koot kan je je uitgebreid oriënteren op alle espressoproducten. En geniet gelijk van een lekker kopje Italiaanse espresso, cappuccino of latte.

Iedereen wil toch dagelijks kunnen genieten van lekkere koffie? Handbereide koffiesoorten met verse ingrediënten en een fraaie espressomachine geven veel voldoening. Voor jezelf, maar ook om gasten te verrassen. Ik adviseer graag over espressomachines, koffiemolens en versgebrande koffiebonen. Liever één smaakvolle espresso of cappuccino zoals je die drinkt op een Italiaanse piazza, dan de hele dag slappe aftreksels hiervan.

Graag demonstreer ik onze espressomachines en koffiemolens, je krijgt deskundige uitleg over de diverse merken van CasaBarista en het bereiden en proeven van verse koffiesoorten. Je kan op jouw gemak de espresso & koffie producten vergelijken, en als je wilt, meteen aanschaffen. Je ontvangt dan onze uitgebreide Barista handleiding, zodat je thuis direct aan de slag kunt! Afspraken buiten kantoortijd of in het weekend zijn eventueel ook mogelijk.

Je bent ook van harte welkom voor barista workshops en onderhoudservices.

Graag tot caffè!

Hans Koot
CasaBarista Breda

Breda Espresso shop van CasaBarista. Topklasse espressomachines, koffie apparatuur & workshops.