CasaBarista CB-Black Barista Toolset

Barista tools zijn er in vele soorten en maten. Je hebt ze nodig bij jouw espressomachine en koffiemolen om een goed resultaat te behalen. Goede tools helpen je bovendien om consistentie te krijgen. Elk shot is dan keer op keer raak! CasaBarista heeft een eigen CB Toolset voor de veeleisende barista. Thuis, maar ook professioneel voor je espresso bar.

Deze volledig mat-zwarte set bestaat uit de ZeroTolerance Tamper, een BlackCoated Melkkan (600ml), slimme Corner Tampermat en een handig borsteltje waarmee de zetgroep eenvoudig gereinigd kan worden. Vraag erna bij CasaBarista, in combinatie met de aanschaf van de espresso machine, dan kan je eenvoudig direct aan de slag.

De CasaBarista ZeroTolerance Tamper (58mm) garandeert vlak tampen en dus een perfect resultaat. Ook al ben je wat minder bedreven in nauwgezet tampen. Bovendien heeft de tamper een traploos instelbare tamp-diepte. De koffiepuck krijg je zodoende precies passend tussen filterbakje en zetgroep-douche.

Het CasaBarista BlackCoated melkkannetje voorkomt vervelende aangekoekte melkresten. Foamen, even kloppen en walsen en je hebt de perfecte melkfoam voor de cappuccino. Het tuitje is ideaal voor de geoefende barista met latte art skills. Echte aanrader!

De Advanced Toolset beschikt naast bovenstaande ook over de unieke CasaBarista CoffeeDistributor. Een handige CoffeeDistributor waarmee je uiterst precies het koffiemaalsel in je filterbakje verdeelt.