Alkmaar Koffie & Espresso shop CasaBarista

Koffieliefhebbers uit Alkmaar en omstreek zijn van harte welkom in onze CasaBarista koffie espresso shop in Alkmaar. Gerard van Dijk demonstreert je graag koffie & espresso apparatuur van topklasse espressomerken als Expobar, Bezzera, Rocket, Isomac, Macap, Mazzer, Quamar & Mahlkonig. Je bent ook van harte welkom bij onze koffie barista workshops en onze servicedienst voor reparatie en onderhoud van espressomachines.
 
Nederlanders ontdekken steeds meer bijzondere koffiesoorten. Verse handbereide espresso, cappuccino & latte macchiatto worden steeds meer gewaardeerd. Ook ik ben door mijn grote passie voor koffie steeds op zoek naar de lekkerste espresso. Helaas is de kwaliteit van koffie in de horeca of bij mensen thuis niet altijd even goed. Gebruiksgemak wint het dan van kwaliteit.

Bij CasaBarista richten wij ons juist op koffieliefhebbers die wél de beste kwaliteit zoeken. En verse koffiesoorten willen drinken zoals je die in espressobars of op een Italiaanse piazza drinkt. Met de juiste espressomachine, koffiemolen en verse bonen kan dit gelukkig! Goede apparatuur is hierbij een vereiste. Maar ook de juiste "barista" passie, vaardigheden en ervaring. Daar help ik je graag mee, zodat je thuis voor jezelf, familie & vrienden de lekkerste verse koffiesoorten kan serveren. Bij aanschaf van espresso apparatuur neem ik graag uitgebreid de tijd om alles persoonlijk uit te leggen zodat je thuis direct aan de slag kunt.

Als vliegenier heb ik op vele terrassen over de hele wereld de smaak van koffie ervaren. Door mijn passie voor goede Italiaanse koffie ben ik in contact gekomen met CasaBarista. Met de fantastische techniek van espressomachines en barista kennis kunnen wij ook in de Nederlandse keuken een mooie variatie aan topkwaliteit koffie maken.

Ben je van plan een van de CasaBarista espressomachines, bonenmalers of accesoires in Alkmaar aan te schaffen? Maak aub een afspraak voor een persoonlijk advies & demonstratie. Buiten kantoortijd is ook mogelijk.

Je kunt in Alkmaar ook terecht voor Barista Workshops en Onderhoud & Reparatie van espresso apparatuur.

Gerard is gecertificeerd Barista door de Speciality Coffee Association of Europe.


Graag tot caffè in Alkmaar!

Gerard van Dijk
CasaBarista Espresso Alkmaar

CasaBarista Alkmaar espresso shop, koffiewinkel met topklasse espressomachines, bonenmalers & accessoires.